Sponsorer/Samarbejdspartnere 

GenbrugsMastiff’s fantastiske sponsorer og samarbejdspartnere, som alle hjælper hundene til et sjovere, sundere og bedre liv.

Vi holder af hver og en som hjælper til i foreningen <3

Kunne din virksomhed tænke sig at blive vores samarbejdspartner eller sponsor? Kontakt os på tlf. 71786791


Vi samarbejder med


Poteklinikken ApS, Fyn

En fantastisk klinik, hvor dyrene individuelt sættes i højsædet. Dyrlægerne her, er uundværlige.
CanisVitae, Ørbæk

CanisVitae er en fantastisk butik med tilhørende webshop, der er et godt udvalg af udstyr, snacks og tilbehør til dig og din hund. Her finder du også det populære Dog Coach hundeluftertøj.

Vi besøger jævnligt butikken nær Ørbæk med vores hunde og de går aldrig tom potet hjem. Så vi håber at din hund har lommepenge med, den vil blive fristet af de lækre varer.

Besøg hjemmesiden på dette link: https://www.canisvitae.dk/

Pilegaardens Hundecenter, Ørbæk

Pilegaardens hundecenter ved Maya Wulffsberg tilbyder mange former for positiv hundetræning, parkourtræning, adfærdsbehandling mv. 

Har du og din hund et par ting som skal justeres, så tøv ikke med at kontakte fantastiske Maya på tlf. 30 22 08 94

Hundekælderen

Hvis du aldrig før har hørt om osteopati til hunde, så gå trygt ind på vores hjemmeside og bliv klogere.I Hundekælderen er osteopati et håndværk vi er stolte af.

Nysgerrighed og kærlighed til hunde bringer os konstant nærmere den oprindelige filosofi bag osteopati. Nemlig at sygdom opstår i det bløde væv, og helbredelsen bør derfor også starte der.

Derfor er vores justeringer så rolige og skånsomme at hundene yderst sjældent skal håndteres hårdt og derved undgår unødvendig stress.Som medlem af GenbrugsMastiff for du 20% rabat på justeringer. Booking af justering i enten Kolding eller Gislev gøres nemt og simpelt fra hjemmesiden www.hundekælderen.dk. Du skal blot huske at oplyse dit medlemsnummer i noter når du booker.

Photography by Benjamin


Professionel og passioneret fotograf.
Benjamin tager unikke fotos af hovedsageligt hunde, men også andre dyr, familie fotos mm.
Tøv ikke med at kontakte ham for ideer og tilbud.


Klik her for Portfolio


Klik her for Facebook-side

Vuffelivuf

Synes du også det er svært at gennemskue hvilke produkter der er bedst til din hund?

Hos Vuffelivuf finder du udelukkende produkter til din hund som er relevant for den bedste stimulering og sund tilgang til hundens trivsel. Det vrimler frem med kæledyrsbutikker alle steder fordi det er en hyggelig beskæftigelse og relativt nemt at købe store mængder hjem uden at være kritiske overfor indholdet.

Men de mange gode tilbud er ikke altid særligt gode for hunden. Vi kan sammenligne det med vores version af fastfood kontra sund kost.

Lige som hos os er det bare dyrt at leve sundt – men det er helt klart bedre for hunden at få lækre friske råvarer fremstillet uden tilsætninger som kan påvirke hundens sundhed.

Min mission er at få hunden i balance både på øverste etage, i maven og resten af kroppen.


NorthStar Corso, Opdrætter af Cane Corso Italiano

En dansk kennel som yder sit bedste for at værne om racen og dens oprindelse. Leder du efter en showhund? Familiehund? Brugshund? Af racen Cane Corso, kontakt endelig Simon eller Alexandra for at hører mere. Læs meget mere på deres hjemmeside: www.cane-corso.dk eller på Facebook: NorthStar Corso


The Lab Shop,

Julie fra The Lab Shop yder en fantastisk service overfor sine kunder, hun vejleder med glæde til mindste detalje indenfor pleje og fodring. The Lab Shop har desuden foder og andre produkter fra Dr. Clauders som vi er kæmpe fan af. Vi kan varmt anbefale at besøge deres webshop. Har du spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt.

Didde Riber, Skårup

Har du brug for pasning af din hund eller kat? Så kan Didde VARMT anbefales, hun har et vidunderligt sted ☺ Kontakt endelig Didde på tlf. 28 62 46 69 hvis du har brug for kærlig pleje af din hund eller kat.

Siccaro

Siccaro producere verdens mest absorberende tørredækkener og andre produkter til din hund.

Siccaro produkter er bæredygtige og genanvendelige.

Vi kan varmt anbefale enhver hundeejer, at investere i et tørredækken med tilbehør til sin hund.

Klik dig ind på linket, og få fri fragt ved køb over 499 kr.

Dyrenes Velfærd

Dyrenes Velfærd er en frivillig organisation som hjælper dyr i nød. Kontakt formand Jeanette Wulf på tlf. 61698548 hvis du skulle have brug for hjælp, til dyr i dårligt stillede situationer.

Magical Cleaning

Mangler du hjælp til rengøring privat eller erhversmæssig? Hun dækker Fyn og trekantsområdet. Tøv ikke med at kontakte Sara på +45 53 76 39 04

Fairdog

Få mere information omkring lovgivningen omkring hunde og få hjælp, hvis du kommer i klemme med hundeloven.

Besøg www.fairdog.dk

Sesse's hundesalon

Få klippet, vasket eller ønsker du god wellness. Så kom forbi her, i professionelle lokaler.AA hundetegn

Mangler du et nyt og lovpligtigt hundetegn til din hund? Kontakt Allan på Facebook, AA Hundetegn og få et hundetegn til en god pris.

Loppetjansen.dk

Loppetjansen er Nyborgs lokale dyrebutik, her kan du købe alt til hunden både i butikken, og på hjemmesiden. Du kan også handle til husstandens andre kæledyr. Loppetjansen har også en afdeling med hundeklip.


OK

Med OK app’en og/eller OK kort, kan du støtte foreningen via tankning, mobiltelefon og strøm.


Ønsker du at støtte foreningen, uden at det koster dig ekstra? Så læs endelig med her:


https://www.ok.dk/privat/ok-og-sporten/stoet-en-lang-raekke-organisationer-og-foreninger


Af hjertet tak for støtten.

Få rabat

Hvis du er medlem af Genbrugs Mastiff, kan i få rabat ved følgende forhandlere.


CanisVitae

AAHundetegn

Naturligvis Gevir

Sesse's hundesalon

Pilegaardens hundecenter

Hundekælderen

Vuffelivuf