Hunde til formidling

Manse:


Super lækker og ekstrem kærlig Labradoodle på 1 år ( født 30. August 2021)Manse er super kærlig og kælen og søger sin familie rigtigt meget. Han er virkelig god med børn.

Han er renlig og lystre diverse kommandoer og kommer når man kalder.Han er god til at gå i snor.

Er god til at være alene hjemme, har aldrig ødelagt noget. Han er god til at køre bil.

Han har fået alle de vacciner han skal have og er chippet.


Manses udfordringer:

Manse har været opstartet i træning som servicehund men er for usikker og sensitiv til at kunne certificeres. Han kan ikke med andre hunde. Han er usikker og udfarende mod andre hunde han møder på sine gåture, hvis han ikke bliver holdt i stram snor eller skærmet.


Ved hegn i have er han gøende og løber frem når andre hunde passerer grunden eller ved hurtige og pludselige bevægelser (cykler/løbende børn/motionister) Han kan dog stadig kaldes ind.


Manse er en sensitiv og usikker dreng, der reagerer ved at fare sammen og trække sig ved høje pludselige lyde og hurtige bevægelser samt pludselige berøringer han ikke er forberedt på. Han bliver dog ikke aggressiv og udafreagerende, men der kan gå lang tid inden han falder til ro når han bliver oprørt.


Manse’s behov:

Manse har behov for et roligt hjem uden andre hunde, hvor han kan nyde at være i centrum, meget gerne i lidt landlige eller rolige omgivelser hvor han ikke skal tage stilling til mange passerende hunde/cykler m.m hver dag. Manse kan rigtig godt lide at træne og har behov for at få styrket sin selvtillid.


For yderligere oplysninger og formidlingspris, kontakt ejer på tlf: 52 75 00 00