Hunde til formidling

Milo søger et aktiv hjem hvor han er en del af hverdagen.


Milo er en intakt Cane Corso på knap 3 år. Han vejer 30kg, så han er racemæssigt ikke så stor.


Han er en aktiv dreng, fuld af energi og glæde. Han elsker nus og at dele krammere ud, han hilser gladeligt på alle på sin vej.

Milo er meget glad for legetøj, og elsker at spille bold. Han kommer gerne og aflevere legetøjet, så vi kan kaste det til ham.


Lige så aktiv han er, lige så stor en puttefis er han. Han er god til at indordne sig og er tilfreds bare han er en del af hverdagen.

Milo vil gerne trænes med, han kan de basale kommandoer. Han går ok pænt i snor, dog kan næsen fange noget spændene eller der kan være en and forude.


Milo mener alt skal smages på når ejer er taget ud af huset, derfor har han hos tidligere ejer været i bur i forbindelse med alene hjemme. Dette fungere rigtig fint for Milo, han finder tryghed og har ro i sit bur indtil ejer igen er hjemme.

Alene hjemme skal startes stille ud i nyt hjem.


Milo mener katte skal jagtes, alle mennesker er hans venner og en ringeklokke er spild af tid. Milo skal nok sige til, når der er gæster.
Milo kan virke voldsom i mødet med andre hunde, han er meget vokal og sender komplekse signaler. Dog har han hos os fået sig et par hundeveninder, og har før boet med anden mindre hund.


Han ønsker sig et hjem hvor han er i fokus, uden mindre børn (kravlealder) og gerne med egen have.

Gerne som ene hund. Har du hund i forvejen og tænker du er rette hjem for Milo, er du velkommen til at henvende dig. Det er op til hundene, om det er et match.

Haven skal være hegnet godt inde, da Milo er for nysgerrig til ikke at se hvad der sker på den anden side.


Han er ikke glad for at få klippet negle, dette skal trænes. Tidligere hjem

har benyttet dyrlægen når det var tid, det samme har vi gjort.

Formidlingsgebyr 3600,-


Med til Milo følger foder til den første tid, hans vante udstyr og ting, pasningsvejledning, formidlingskontrakt samt pas med opdaterede vacciner.


Søger du en aktiv og kærlig dreng, og mener du at kunne tilbyde ham de rette rammer?
Så kontakt os endelig på info@genbrugsmastiff.dk og fortæl hvad du/i kan tilbyde Milo.