Hunde til formidling

Zeus søger sit nye hjem


Zeus er en engelsk mastiff på lige over 2 år, og han er kastreret.

Zeus er en stor hund på ca. 85 kg, han fylder meget fysisk og har en enorm stor personlighed. Han er en kærlig dreng.


Zeus’s nye hjem skal kunne rumme en ‘gadedreng’ med en finurlig personlighed, som også indeholder egne meninger om hvad han vil og ikke.


Zeus skal ud på landet og bo, ikke blot et hus med en have, men decideret på landet. Han skal have mulighed for at kunne gå ude så meget som han selv ønsker, for han elsker at ligge ude og holde udkig.


Han er ok med de fleste tæver, og vil måske kunne bo med anden tæve. Her hos os har vi ikke observeret problemer med andre hunde, man skal dog huske på at han er en stor hund med mange kræfter.


Det nye hjem skal ikke have mindre børn, teenager alder er ok, dog skal de skal kunne aflæse hundesprog.


Zeus er ikke verdensmester til at gå i snor, vi har og træner det fortsat. Han er stærk i snoren men ellers super sød på tur.


Han har fint kunne være alene her hos os, dog kan han åbne døre og man skal huske at hans hoved er i bordhøjde.


Zeus er ok til at kører bil.


Man skal huske på at en engelsk mastiff spiser godt, savler og sviner dit hjem/tøj til 😀 😀


Zeus er sundhedsundersøgt, opdateret på vacciner og sund og rask. Hans dokumenter/sundhedsbog medfølger inkl. hans egne ting/udstyr, foder til en månedstid, formidlingskontrakt, en pasningsvejledning, en lækker goodiebag fra Essentials mm.


Formidlingsgebyr 3600 kr.


Lyder Zeus som en hund for dig og din familie? Så send os en mail på info@genbrugsmastiff.dk og fortæl os hvad du/i kan tilbyde Zeus.