Hunde til formidling

Frodo søger sit nye hjem


Kære lille Frodo, er en kastreret Chinese Crested på 1,5 år.


Frodo er en helt speciel lille herre. Han er yderst kærlig, sød og venlig. Han er dog ikke en hund som farer frem og taler med fremmede, langt fra.


Man skal vinde Frodo’s tillid, og når man først har vundet den, er man venner for altid.


Frodo er en “kaseret servicehund”, det vil kort sagt sige at han ikke fungerede for og med den pågældende borger. Han er sensitivt anlagt.


Han er helst social med de hunde og mennesker som han kender og har et forhold til.


Her hos os bor han i plejefamilie, det trivedes han super godt med. Både med familiens anden mindre hund og besøgende. Dette krævede dog en stille og positiv procedure i starten.


Frodo vil helst sove på din hovedpude, ligge i dit skød og være med dig alle vegne.


At være alene hjemme findes ikke i Frodo’s tilværelse, men at være med i bilen når man handler, er ved lægen mm. Er ganske fint. Han er stille startet ud med at være kort alene, med hans hundeven Merle, og det er gået godt indtil videre.


Frodo’s nye familie/ny ejer skal rumme tålmodighed, ikke have for voldsomme armbevægelser og kunne give en masse kærlighed.

Nyt hjem skal have en aflukket have, hvor Frodo kan boltre sig frit hver dag. Hegnet skal desuden være “Frodo sikret”.


Det er et krav at Frodo ikke skal være alene hjemme det første lange stykke tid, man skal påregne en del træning og tålmodighed hvis dette skal kunne lykkedes succesfuldt.


Frodo bor lige nu sammen med en anden mindre hund, og en fritgående kanin. Dette er en stor succes. Vi vurdere derfor at Frodo vil have stor glæde af en anden mindre og sød hund, eller andet mindre dyr.


Frodo’s nye hjem skal IKKE have store hunde, mindre børn, bo i etagebyggeri og vi påpeger igen, at Frodo ikke kan være alene hjemme en hel arbejdsdag.


Man skal være indstillet på at besøge Frodo et par gange. Og at vi evt. vil være interesseret i at vi vil besøge nyt hjem sammen med Frodo.

Frodo har en “fluffy” pels, og skal derfor have passet og plejet den. Han vil højst sandsynligt skulle til hundefrisør et par gange årligt foruden daglig børstning mm.


Han er sundhedsundersøgt, opdateret på vacciner mm. Frodo har også en DKK stamtavle.


Med Frodo følger alle hans ting som foder til den første måned, senge, passende udstyr mm.


Formidlingsgebyr 3600 kr.


Lyder Frodo som en lille ven for dig/din familie? Så send os en mail på info@genbrugsmastiff.dk om hvad du/i vil kunne tilbyde Frodo.