Hunde til formidling

Dobby søger sit nye hjem.


Dobby er en god og kærlig hund som kræver en del tålmodighed.

Han er en tjekkoslovakisk ulvehund på 8 måneder, så der er masser af krudt i røven på ham.


Dobby er kastreret.


Han søger sit helt eget for evigt hjem, hvor man har tålmodigheden og tiden til ham.


Han er ret sky, hvilket i forvejen ligger til racen, dette gør at han skal bruge noget tid før, at han er helt tryg ved en.


Lige nu bor han sammen med 2 andre hunde og 2 katte, og dette klare han fantastisk og han nyder virkelig at have en legekammerat.


Dobby har allerede været omplaceret et par gange, og vi har derfor ikke travlt med at få ham afsted. Det skal være det helt rigtige hjem han

kommer i, så han ikke bare er en kastebold.


Han har det bedst med kvinder og tør hurtigere op for dem end for mænd.


For at komme i betragtning som hans nye hjem, forventes det at man besøger ham flere gange, så han kan få en tryghed i ny ejer inden han flytter, samt at vi må besøge jer, så vi kan se hvor han skal bo.


Han har separationsangst og ulvehyler når han bliver efterladt alene, så det vil være helt perfekt hvis han kan komme i et hjem hvor den ene er hjemmegående, så han aldrig er helt alene. En ældre hund der kan opdrage på ham eller en hund omkring samme alder ville han også have stor glæde af.


Dobby skal bruge noget tid på at vende sig til nye omgivelser og det foretrækkes derfor at der ikke er mindre børn i hjemmet.

Han har haft flere forskellige navne, så han reagere ikke rigtigt på sit navn.


Dobby har en snert af mad agression og ejerfornemmelse over feks. Legetøj.


Dobby har et formidlingsgebyr på 2500 kr.


Teksten er skrevet af Dobby’s plejefamilie, der hvor han også skal besøges.


Dobby er vaccineret mm. Sund og rask. Med ham følger hans egne ting/udstyr, legetøj mm. Derudover medfølger der selvfølgelig en kontrakt og pasningsvejledning.


Ønsker du at blive Dobby’s nye bedste ven/familie? Så kontakt Sandra på mail schulz95@outlook.dk eller pr. Tlf. 22952992