Hunde til formidling

Yimpo


16 mdrs kastreret labrador/boxer blanding (med tryk på boxer, da boxersindet er det primære hos ham) søger sit forever hjem med erfarne hundeejere.


Han er en meget intelligent og lærenem hund med et godt aktivitetsniveau


Da han ikke har været mentalstimuleret nok og korrekt er han på nogle områder bagud i hans udvikling, og stort set som en hvalp.


Yimpo har brug for et hjem hvor der er faste rammer og regler for hvad han må og ikke må uden nogen slinger i valsen. Han har behov for et hjem der vil give ham trygge grænser og en masse træningstid… han er SÅ lærevillig og intelligent at man kan få den bedste træningskammerat. For hvis han ikke bliver mentalstimuleret nok finder han selv på ting og har ikke helt lært forskellen på hundelegetøj og eks. viskestykker.


Han har nogle dårlige vaner som vi træner på og man skal være indstillet på at det kræver noget arbejde træningsmæssigt at have ham. Bl.a kan han når bliver lidt overgearet hoppe op og “holde” i armene dette gør sig også gældende i stress situationer, så der er lidt at arbejde med sammen med ham


han elsker at være udenfor og nyder at gå ture Han er utrolig nem at have med i byen, han går pænt i snor og er rolig, ligger sig hvis det bliver for kedeligt Tager rolig kontakt til andre hunde


Han elsker at køre bil og ligger gerne uden lyd i bilen i flere timer ( i metal bur)


Kan du give Yimpo alt det gode han fortjener, så kontakt os og hør mere om ham.

Ring på tlf. nr 30220894 for yderligere oplysninger om Yimpo. (Læg gerne en besked hvis vi er optaget af snuderne)